top of page
koor breda

Online Pop-up Koor

Heb je ook zo'n behoefte aan "even iets leuks"?

In deze rare tijd zitten veel mensen eenzaam thuis, werken anderen keihard in de zorg of de supermarkt, liggen weer anderen ziek in bed en proberen ouders banen en kinderen thuis te combineren.

Wat je situatie nu ook is... wij nodigen je graag uit om alles even van je af te zingen bij het "Online Pop-up Koor". Deelname is gratis en zangervaring is absoluut niet nodig :-)


Hoe werkt het?
 

​Van tevoren:
 

Het koor repeteert via zoom.us (een soort Skype). Je hebt niet per se een zoom-account nodig maar het is handig als je wel van tevoren hebt getest of het op jouw computer/telefoon/tablet werkt. Installeer daarvoor het gratis programma zoom.us. Controleer goed of je camera en microfoon werken (dat kan je, als je aangemeld bent, in het programma testen).

Op het moment zelf:

Klik op de link hieronder. Je komt dan als het goed is vanzelf in de koorrepetitie terecht.

Wanneer:

Het volgende "Online Pop-up koor" is op:

Donderdag 26 maart om 16.30 uur. (Ongeveer een half uur)
Klik hier om deel te nemen.


We zingen dan dit lied: We all stand together
Klik op het PDF pictogram om de tekst van het lied te downloaden:

Het is ook handig als je onderstaande karaokeversie van tevoren klaar zet op een ander apparaat dan de computer/laptop/tablet waarmee je de les volgt (zodat je dit af kan spelen terwijl je ook de les blijft volgen).

Karaokeversie: 

 

 


Verder:

1. Lukte het niet om de link te openen? Kijk dan op de website zoom.us voor tips (want Musicaja heeft zelf geen kennis op dit gebied).
2. Het kan natuurlijk best zijn dat er iets mis gaat, want dit is voor Musicaja ook nieuw :-). We hopen op je begrip hiervoor.

3. I.v.m. je eigen privacy: deel geen gegevens van jezelf tijdens de repetitie. Zing gewoon lekker mee :-)
4. Deelname is op eigen risico
 


 

bottom of page