top of page

Inschrijfformulier

Wil je je aanmelden voor een cursus bij Musicaja? Vul dan onderstaand inschrijfformulier in. 

 

Wil je graag eerst meer informatie of een proefles volgen? Stuur dan een mailtje naar info@musicaja.nl of vul het contactformulier in. Voor een proefles brengen we kosten in rekening (wanneer je vervolgens de cursus gaat volgen worden de kosten van het cursusgeld afgetrokken).

 

Let op: Voor alle cursussen geldt een minimum en een maximum aantal deelnemers. Mocht er voor de cursus van jouw keuze niet genoeg of juist teveel animo zijn dan nemen we contact met je op. Je kan dan kiezen voor een andere cursus, voor een plaats op de wachtlijst of je kan je inschrijving annuleren.

 

Geslacht

Gegevens lesgeldplichtige:

Ik schrijf de leerling/cursist in voor de cursus:

Ik betaal het lesgeld:

Nieuwsbrief:

Wil je via de Musicaja-nieuwsbrief op de hoogte blijven van de activiteiten van de Musicaja Zangschool en de podiumactiviteiten van Caja? Je kan je altijd eenvoudig weer afmelden via een link in elke nieuwsbrief. (De nieuwsbrief wordt een paar keer per jaar verstuurd)

Beeldmateriaal:

Tijdens lessen en andere activiteiten worden er soms foto's en video-opnames gemaakt. Mag Musicaja dit materiaal gebruiken en verspreiden voor PR-doeleinden (bv. website, facebook, krant, etc.)?

Akkoordverklaring:

De algemene voorwaarden van de Musicaja Zangschool Breda zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Breda onder nummer 27332881. Klik hier voor de algemene voorwaarden:
Musicaja gaat zorgvuldig met uw gegevens om. Klik hier voor ons Privacystatement:


Ontvang je geen reactie van ons? Kijk dan ook even in je "ongewenste berichten- of spam-map", soms belanden onze mails daarin.
 

Bedankt voor je inschrijving en tot zings!

 

Gegevens leerling/cursist:

bottom of page