Inschrijfformulier

Wil je je aanmelden voor een cursus bij Musicaja? Vul dan onderstaand inschrijfformulier in. 

 

Wil je graag eerst meer informatie of een proefles volgen? Stuur dan een mailtje naar info@musicaja.nl of vul het contactformulier in. Voor een proefles brengen we kosten in rekening.

 

Let op: Voor alle cursussen geldt een minimum en een maximum aantal deelnemers. Mocht er voor de cursus van jouw keuze niet genoeg of juist teveel animo zijn dan nemen we contact met je op. Je kan dan kiezen voor een andere cursus, voor een plaats op de wachtlijst of je kan je inschrijving annuleren.

 

Corona-maatregelen: Uiteraard volgt ook Musicaja de adviezen op van het RIVM en communiceren we deze steeds met onze leerlingen.

Geslacht

Gegevens lesgeldplichtige:

Ik schrijf de leerling/cursist in voor de cursus:

Ik betaal het lesgeld:

Ik heb Musicaja gevonden via:

Beeldmateriaal:

Tijdens lessen en andere activiteiten worden er soms foto's en video-opnames gemaakt. Mag Musicaja dit materiaal gebruiken en verspreiden voor PR-doeleinden (bv. website, facebook, krant, etc.)?

Akkoordverklaring:

De algemene voorwaarden van de Musicaja Zangschool Breda zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Breda onder nummer 27332881. Klik hier voor de algemene voorwaarden:
Musicaja gaat zorgvuldig met uw gegevens om. Klik hier voor ons Privacystatement:


Ontvang je geen reactie van ons? Kijk dan ook even in je "ongewenste berichten- of spam-map", soms belanden onze mails daarin.
 

Bedankt voor je inschrijving en tot zings!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Gegevens leerling/cursist: