top of page
zangles breda

Stemvorming voor Beginners

 

Wil je in een groepje leren zingen en heb je weinig of geen zangervaring? Of zing je in een koor en wil je graag meer aandacht voor je zangtechniek? In de cursus Stemvorming voor Beginners zingen we samen, maar werken we ook aan de ontwikkeling van je stem. We studeren mooi meerstemmig repertoire in in uiteenlopende muziekstijlen. En we werken in een veilige setting aan de basis: ademtechniek, resonans, houding, articulatie, stemomvang, muzikaliteit en presentatie. Het is een mooie middenweg tussen zangles en samen zingen. 

 

De les is op donderdagen om de week van 19.00 uur tot 20.00 uur (in de laatste 15 minuten zingen en improviseren we regelmatig samen met het Musicaja Ensemble om ook ervaring op te doen in een wat grotere groep)
 

Naast deze lessen krijg je twee keer per jaar les met andere Musicaja-leerlingen tijdens de Tutti-lessen. Hierbij wordt je uitgedaagd om eens iets heel anders te zingen dan je gewend bent… Leuk en leerzaam!

De nieuwe cursus start op donderdag 22 februari 2024. Je bent van harte welkom om mee te zingen op 22 februari. Een proefles kost €10,-. Je kan je aanmelden via het contactformulier of info@musicaja.nl. (Indien er nog plek is ben je ook later in het jaar welkom voor een proefles).

Klik hier voor de prijzen en het lesrooster
Klik hier
voor de lesdata

 

 

 

bottom of page