top of page
zangles breda

Zangklas voor volwassenen 

Wil je in een groepje zingen maar heb je weinig of geen zangervaring? Of wil je graag meer aandacht voor je zangtechniek dan in het Musicaja Ensemble? In de Zangklas voor volwassenen zingen we samen, maar werken we ook aan de ontwikkeling van je stem. We studeren mooi meerstemmig repertoire in in uiteenlopende muziekstijlen. En we werken aan de basis: ademtechniek, resonans, houding, articulatie, stemomvang, muzikaliteit en presentatie. Het is een mooie middenweg tussen zangles en ensemble zingen. Deze les is zeer geschikt voor beginners.

 

De les is op donderdagen van 19.00 uur tot 20.00 uur (in de laatste 15 minuten zingen en improviseren we regelmatig samen met het Musicaja Ensemble om ook ervaring op te doen in een wat grotere groep)
 

Naast je zangklas-lessen krijg je twee keer per jaar les met andere Musicaja-leerlingen tijdens de Tutti-lessen. Hierbij wordt je uitgedaagd om eens iets heel anders te zingen dan je gewend bent… Leuk en leerzaam!

Je bent van harte welkom om mee te zingen. Een proefles kost €10,- en kan het hele jaar door indien er plek is. Je kan je aanmelden via het contactformulier of info@musicaja.nl.  .

Klik hier voor de prijzen en het lesrooster
Klik hier
voor de lesdata

 

 

 

bottom of page