top of page
zangles breda

Stemvorming voor Beginners (en vervolgcursus)

 

Wil je in een groepje leren zingen en heb je weinig of geen zangervaring? Of zing je in een koor en wil je graag meer aandacht voor je zangtechniek? In de cursus Stemvorming voor Beginners zingen we samen, maar werken we ook aan de ontwikkeling van je stem. We studeren mooi meerstemmig repertoire in in uiteenlopende muziekstijlen. En we werken in een veilige setting aan de basis: ademtechniek, resonans, houding, articulatie, stemomvang, muzikaliteit en presentatie. Het is een mooie middenweg tussen zangles en samen zingen. 

 

De les is op donderdagen om de week van 19.00 uur tot 19.55 uur.

Heb je al wat zangles gehad of heb je de cursus Stemvorming voor Beginners gevolgd, dan kan je doorstromen naar de cursus Stemvorming Vervolg, ook op donderdagen om de week van 19.00 uur tot 19.55 uur.
 

Naast deze lessen krijg je twee keer per jaar les met andere Musicaja-leerlingen tijdens de Tutti-lessen. Hierbij wordt je uitgedaagd om eens iets heel anders te zingen dan je gewend bent… Leuk en leerzaam!

De nieuwe cursus Stemvorming voor Beginners start op donderdag 12 september 2024.

De cursus Stemvorming Vervolg start op donderdag 5 september 2024.

Je bent van harte welkom om mee te zingen op 5 of 12 september. Een proefles kost €10,-. Je kan je aanmelden via deze link. Indien er nog plek is ben je ook later in het jaar welkom voor een proefles. Je kan daarover contact opnemen via info@musicaja.nl.

 

Je kan voor onze lessen een vergoeding aanvragen bij het Jeugdfonds Sport en Cultuur en het Volwassenfonds Sport en Cultuur
 

Klik hier voor de prijzen en het lesrooster
Klik hier
voor de lesdata

 

 

 

bottom of page