Stemvorming Ensemble

Heb je de cursus "Stemvorming voor Beginners" gevolgd of op een andere manier een basis aan zangtechniek geleerd? En wil je graag zingen in een ensemble, maar ook nog steeds werken aan de ontwikkeling van je stem? Dit ensemble is een vervolg op de cursus Stemvorming voor Beginners. We studeren mooi meerstemmig repertoire in in uiteenlopende muziekstijlen. En we werken verder aan de basis: ademtechniek, resonans, houding, articulatie, stemomvang, muzikaliteit en presentatie.
 

Naast je ensemble-lessen krijg je les met andere Musicaja-leerlingen tijdens de Tutti-lessen. Hierbij kan je elke keer kiezen uit verschillende inspirerende workshops van ca. twee uur waarin je uitgedaagd wordt om eens iets heel anders te zingen dan je gewend bent… Leuk en leerzaam!

We organiseren 2x per jaar een proefles:

Dinsdag 24 september 19.45 uur, klik hier om je voor deze proefles aan te melden
Dinsdag 18 februari 19.45 uur

Je bent van harte welkom om mee te zingen. Een proefles kost €10,-. Liever op een ander moment een proefles volgen? Neem dan even contact op via het contactformulier.

Klik hier voor de prijzen en het lesrooster
Klik hier
voor de lesdata

 

 

 

zangles breda koor breda muziekschool breda zangles breda koor breda muziekschool breda zangles breda koor breda muziekschool breda zangles breda koor breda muziekschool breda zangles breda