top of page
zangles breda

Individuele zanglessen 

Een individuele zangles duurt 30 minuten en wordt eens per week of eens per twee weken gegeven op een vast tijdstip. In de lessen werken we aan zangtechniek om je stem zo goed en gezond mogelijk te ontwikkelen. Maar natuurlijk ook aan houding, uitstraling, muzikaliteit en interpretatie. De individuele lessen zijn volledig gericht op je eigen niveau, mogelijkheden, muziekstijl en wensen.
 

Naast je individuele lessen (of duo-lessen) krijg je 2x per jaar les samen met andere Musicaja-leerlingen tijdens de Tutti-lessen. Hierbij kan je elke keer kiezen uit verschillende inspirerende workshops van ca. twee uur waarin je uitgedaagd wordt om eens iets heel anders te zingen dan je gewend bent… Leuk en leerzaam! (Voor leerlingen van 12 jaar en ouder)
 

Alle leerlingen mogen aan het eind van het lesjaar optreden tijdens het Musicaja Jaarconcert.
 

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefles. Een proefles duurt 30 minuten en kost €25,- voor kinderen/jongeren en €30,- voor volwassenen. In de proefles kijken we naar je mogelijkheden en kan je zelf ervaren of zangles bij Musicaja bij je past.
 

Mocht er op dit moment geen lesplek zijn, dan kan je op de wachtlijst worden geplaatst. Je krijgt dan vanzelf bericht wanneer er weer ruimte is.

Uitschrijven voor individuele- en duolessen kan met een maand opzegtermijn per de 1e van de maand. Je kan dit doen door ons uiterlijk een maand voor de uitschrijfdatum een mailtje te sturen.

Klik hier
voor de prijzen.
Klik hier voor de lesdata.

 

 

bottom of page