top of page
Foto Gemeente Breda 10_edited.jpg

Pop-Up Koor 10 december 2023: Parade Creatief

 

Op zondag 10 december daagt Musicaja zoveel mogelijk mensen uit om met ons in anderhalf uur tijd de Canon van Pachelbel, speciaal voor de gelegenheid bewerkt voor koor, in te studeren én vervolgens uit te voeren. En dit doen we op een unieke locatie: het industriële Pier 15 in het Havenkwartier van Breda, op uitnodiging van het festival Parade Creatief.
 

Iedereen, van jong (12+) tot oud, ervaren en absoluut onervaren is welkom om in Pier 15 een “Pop-Up-koor” te vormen. Onder leiding van muzikaal leider Caja van der Werff studeert dit koor in anderhalf uur tijd het stuk in. En… om 14.00 uur wordt het resultaat uitgevoerd voor festivalbezoekers. Onmogelijk???? We zullen zien…
 

Zing je mee op 10 december? Kom repeteren om 12.15 uur (12 uur aanwezig) in Pier 15 (Veilingkade 12 in Breda). Sopranen, alten, tenoren, bassen, veel ervaring, weinig of totaal geen ervaring, iedereen is welkom! Deelname is gratis en aanmelden hoeft niet. Het is niet makkelijk, dus we gaan keihard werken, met hopelijk weer een verbluffend resultaat! Wij hebben er zin in! Wie zingt er mee???
 

Wil je je alvast voorbereiden? Klik op onderstaande link om de gratis bladmuziek en oefenbestanden te downloaden. Zo kan je, ook als je geen noten kunt lezen, je partij alvast oefenen. 

Dit project wordt georganiseerd door Stadspodium, de Nieuwe Veste en de Musicaja Zangschool Breda. Met medewerking van Andre Telderman (piano) en een delegatie van het Symfonisch Collectief Breda.

Alle info op een rij:

Wanneer: zondag 10 december 2023

Hoe laat: inloop vanaf 11.45 uur, aanwezig 12.00 uur, aanvang repetitie 12.15 uur

Waar: Pier 15 (Skatepark
, overdekt), Veilingkade 12 in Breda (Rolstoeltoegankelijk)
 

Wat: Canon van Pachelbel 2.0 (zie rode knop hierboven
voor gratis bladmuziek en oefenbestanden)


Tip: een flesje water meenemen voor jezelf is handig.

skatepark.jpg
bottom of page