zangles breda

Stemvorming voor Beginners

In een kleine groep (max. 6 personen) leer je de basis van het zingen. We werken aan ademtechniek, resonans, houding, articulatie, stemomvang, muzikaliteit en presentatie. Je leert solo en meerstemmig zingen en je maakt kennis met uiteenlopende muziekstijlen, zodat je kan ontdekken wat goed bij je stem past en wat je mogelijkheden zijn. Natuurlijk kan je in een paar maanden niet perfect leren zingen, maar je kan in deze cursus wel een goede basis leggen.
 

De cursus is zeer geschikt voor mensen die in een koor of ensemble zingen en graag eens willen werken aan hun zangtechniek. Maar zeker ook voor mensen die nog nooit zangles hebben gehad en graag willen ontdekken wat ze met hun stem kunnen (ook als je zingen heel erg spannend vindt…). Na de cursus Stemvorming voor Beginners kan je de lessen vervolgen in het Stemvormings Ensemble. Als je al eerder zanglessen hebt gehad is het in overleg mogelijk om hierbij in te stromen.
 

Naast je stemvormings-lessen krijg je les met andere Musicaja-leerlingen tijdens de Tutti-lessen. Hierbij kan je elke keer kiezen uit verschillende inspirerende workshops van ca. twee uur waarin je uitgedaagd wordt om eens iets heel anders te zingen dan je gewend bent… Leuk en leerzaam!

Wil je graag een keer een proefles volgen? Op onderstaande data ben je van harte welkom. Liever op een ander moment een proefles volgen? Neem dan even contact op via het contactformulier.  Een proefles kost €10,-:

Dinsdag 1 oktober 19.45 uur, klik hier om je voor deze proefles aan te melden
Woensdag 25 september 19.45 uur, klik hier om je voor deze proefles aan te melden
Woensdag 19 februari 19,45 uur

Klik hier voor de prijzen en het lesrooster
Klik hier
voor de lesdata