Zangklassen

Vind je zingen leuk en zou je je stem graag beter leren gebruiken? Wil je zangles in een klein groepje en ben je niet bang om ook een beetje toneel te spelen, te improviseren of te dansen? Dan is een zangklas iets voor jou. We zingen mooie en bijzondere muziek uit musicals, uit andere landen, en… misschien zelfs uit een opera!!!
 

Elke les begint met oefeningen die je stem en je adem sterker maken. Daarna studeren we liedjes in, soms zelfs meerstemmig, en gaan we aan de slag met muziek, stem en theater. En… aan het eind van het jaar treden we op voor echt publiek!

Er zijn zangklassen voor uiteenlopende leeftijdsgroepen, van Kleuter Zangklas tot en met de Zangklas 10 tot 12 jaar. Klik hier voor een overzicht van de verschillende zangklassen, de lesdata en de prijzen.
 

In september en februari organiseren we proeflessen. Hieronder kan je je daarvoor aanmelden. Een proefles kost €7,50.
Wil je op een ander moment een proefles volgen? Dat kan als er nog plek is, want we houden de groepen bewust klein (max. 8 kinderen). Je kan je daarvoor aanmelden via info@musicaja.nl.

 

 

 

 

​​

 

 

 

 

 

 

 

zangles breda koor breda muziekschool breda zangles breda koor breda muziekschool breda zangles breda koor breda muziekschool breda zangles breda koor breda muziekschool breda zangles breda