zangles breda

Muziektheater Ensemble

In 2019 starten we met een nieuw Muziektheater Ensemble voor volwassenen. Onder leiding van zangdocent en regisseur Eliane Feijen repeteren we (ongeveer om de week) op woensdagavond. In de lessen zal het accent liggen op zang en acteren, maar beweging is ook een belangrijk onderdeel. Natuurlijk wordt er veel gezongen. Maar dat niet alleen.... we verdiepen ons in de interpretatie van de muziek en we zullen gebruik maken van gesproken tekst in bijvoorbeeld korte scenes. Door het zingen te combineren met het spel, maken we een vertaalslag naar een passende theatrale vorm. We werken toe naar een presentatie tijdens het Musicaja Jaarconcert aan het eind van het seizoen.

Naast je ensemble-lessen krijg je 2x  les met andere Musicaja-leerlingen tijdens de Tutti-lessen. Hierbij kan je elke keer kiezen uit verschillende inspirerende workshops van ca. twee uur waarin je uitgedaagd wordt om eens iets heel anders te zingen dan je gewend bent… Leuk en leerzaam!
 

Je bent van harte welkom om een proefles te komen meezingen. Dit kan het hele jaar door (indien er plek is) en kost €10,-. Aanmelden kan via info@musicaja.nl.

Muziektheater Ensemble

Start: woensdag 16 januari
Proefles: 16 januari, klik hier om je aan te melden
(Kosten €10,-)
Tijd: 20.00-21.30 uur
Januari t/m juli: €355,- (13 lessen ca. om de week)
Docent: Eliane Feijen