top of page
zangles breda

Musicaja Ensemble

Het Musicaja Ensemble is een kleine groep volwassenen die wekelijks repeteert op donderdag van 20.00 tot 21.00 uur. O.l.v. dirigent en zangdocent Caja van der Werff studeren we mooi en overwegend klassiek repertoire in, maar we maken ook uitstapjes naar bv. wereldmuziek, musical en improvisatie. We werken toe naar een optreden op het Musicaja Jaarconcert.
 

Naast de repetities krijg je 2x per jaar les met andere Musicaja-leerlingen tijdens de Tutti-lessen. Hierbij wordt je uitgedaagd wordt om eens iets heel anders te zingen dan je gewend bent… Leuk en leerzaam!

Omdat we bij dit ensemble vooral snel mooie dingen willen kunnen zingen vragen we van de deelnemers dat ze zelfstandig hun partijen in kunnen studeren (noten lezen hoeft niet per se, je kan je partij ook in de les opnemen) en dat ze hun eigen partij goed kunnen volhouden te midden van andere partijen. Twijfel je of je al zover bent? Mail of bel dan even om te overleggen.

Heb je al zangervaring en lijkt het je leuk om in het ensemble te zingen? Meld je dan aan voor een proefles, dat kan het hele jaar door indien er plek is. We starten na de zomervakantie weer op donderdag 5 september. Een proefles kost €10,-. Mail naar info@musicaja.nl of stuur een berichtje via het contactformulier.

Na de proefles kijken we of je zangniveau bij het ensemble aansluit.

Je kan voor onze lessen een vergoeding aanvragen bij het Jeugdfonds Sport en Cultuur en het Volwassenfonds Sport en Cultuur
 

Klik hier voor de prijzen en het lesrooster
Klik hier
voor de lesdata

bottom of page