zangles breda

Musicaja Ensemble

Het Musicaja Ensemble is een kleine groep volwassenen die wekelijks repeteert op dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur. O.l.v. dirigent en zangdocent Caja van der Werff studeren we mooi en overwegend klassiek repertoire in. We werken toe naar een optreden op het Musicaja Jaarconcert.
 

Naast de repetities krijg je 2x per jaar les met andere Musicaja-leerlingen tijdens de Tutti-lessen. Hierbij kan je elke keer kiezen uit verschillende inspirerende workshops van ca. twee uur waarin je uitgedaagd wordt om eens iets heel anders te zingen dan je gewend bent… Leuk en leerzaam!

Omdat we bij dit ensemble vooral snel mooie dingen willen kunnen zingen vragen we van de deelnemers dat ze zelfstandig hun partijen in kunnen studeren (noten lezen hoeft niet per se, je kan je partij ook in de les opnemen) en dat ze hun eigen partij goed kunnen volhouden te midden van andere partijen. Twijfel je of je al zover bent? Mail of bel dan even om te overleggen.
 

Heb je al zangervaring en lijkt het je leuk om in het ensemble te zingen? Meld je dan aan voor een proefles. Een proefles kost €10,- Je kan de proeflessen het hele jaar door afspreken (mail naar info@musicaja.nl). Na de proefles kijken we of je zangniveau bij het ensemble aansluit.

 

We organiseren ook 2x per jaar een officiële proefles. De volgende proefles is op:

Dinsdag 28 september, klik hier om je voor deze proefles aan te melden
 

Klik hier voor de prijzen en het lesrooster
Klik hier
voor de lesdata