Rooster en tarieven 2020-2021

Hieronder vind je een overzicht van de lestijden en tarieven voor de cursussen in 2020-2021 (onder voorbehoud van typefouten en Corona-maatregelen). Het jaar is ingedeeld in twee lesblokken: september tot de carnavalsvakantie (februari) en carnavalsvakantie t/m juli. Kijk hieronder voor de exacte startdata en klik hier voor alle lesdata en vakanties.

Bij de individuele lessen en de cursussen voor volwassenen is in elk blok een tutti-les (een gezamenlijke les/workshop i.p.v. de reguliere les) inbegrepen.
Deelname aan (of bezoeken van) het Musicaja Jaarconcert op zaterdag 3 juli is in het lesgeld inbegrepen.

Corona-maatregelen:

Uiteraard volgt ook Musicaja de adviezen op van het RIVM en communiceren we deze steeds met onze leerlingen. In principe vinden de lessen plaats in het Belcrumhuis. Maar het kan natuurlijk zijn dat de onderstaande lessen i.v.m. Corona (geheel of gedeeltelijk) online gegeven moeten worden.

Volg je liever alleen live-lessen? Wanneer je dit aangeeft op het inschrijfformulier bij "bijzonderheden" nemen we contact met je op over de mogelijkheden.


 

Individuele lessen:

Groepslessen:

zangles breda koor breda muziekschool breda zangles breda koor breda muziekschool breda zangles breda koor breda muziekschool breda zangles breda koor breda muziekschool breda zangles breda