2016-07-02 05.01.28_edited.jpg

Ensemble Lichte Muziek en Close Harmony

Heb je al enige zangervaring en lijkt het je leuk om in een kleine groep meerstemmig te zingen? Misschien is dit Ensemble dan iets voor jou. Onder leiding van docent Kikki werken we met maximaal 12 cursisten om de week aan mooi meerstemmig repertoire. Natuurlijk is er aandacht voor goede inzing- oefeningen en stemtechniek, maar het instuderen en uitvoeren van mooie liederen staat centraal.

We zingen zowel a-capella als met pianobegeleiding.

Naast je ensemble-lessen krijg je 3x per jaar les met andere Musicaja-leerlingen tijdens de Tutti-lessen. Hierbij kan je elke keer kiezen uit verschillende inspirerende workshops van ca. twee uur waarin je uitgedaagd wordt om eens iets heel anders te zingen dan je gewend bent… Leuk en leerzaam! En daarnaast treedt het ensemble op tijdens het Musicaja Jaarconcert.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan voor een proefles via het contactformulier. Na de proefles kijken we samen of je stemkwaliteit en muzikaliteit passen bij het niveau van het ensemble en of je je bij het ensemble kan aansluiten. Een proefles kost €10,- Je kan de proeflessen het hele jaar door afspreken
(mail naar info@musicaja.nl). We organiseren ook 2x per jaar een officiële proefles:

Woensdag 25 september 20.45 uur, klik hier om je voor deze proefles aan te melden
Woensdag 19 februari 20.45 uur

Klik hier voor de prijzen en het lesrooster
Klik hier
voor de lesdata