Advies en ontwikkeling muziekconcepten


Ben je op zoek naar iemand die mee kan denken over een muziekproject binnen je school, instelling of bedrijf? Of zoek je naar een origineel muziekconcept voor een festival of evenement? Ik (Caja) help je graag bij het realiseren van je project.

Door mijn ruime ervaring met het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van muziektheatervoorstellingen, concerten, educatieve muziekconcepten en ludieke muzikale projecten heb ik als zangeres, muziekdocent, pianist, componist, dirigent, muzikaal leider en muziektheatermaker een breed muzikaal perspectief ontwikkeld. Ik smul van out-of-the-box denken en ik schuw beperkingen niet.
Het is mijn missie is om mensen verder te leren kijken dan dat wat ze al kennen. Ik hoop mensen nieuwsgierig te maken naar dat wat ze nog niet kennen van zichzelf, van anderen, qua muziek, etc.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar info@musicaja.nl of bel me op 06-25541292

Voorbeelden van mijn werk:

Joseph The Voice (april 2020)

Op basisschool de St. Josephschool te Breda organiseren docenten een zang-tweedaagse voor alle klassen. Het worden twee dagen vol workshops met voor elke leeftijdscategorie een eigen muziekeducatieve insteek. De twee dagen worden afgesloten met een vierstemmig lied dat gezongen gaat worden door een koor van alle (ca. 500) leerlingen op Station Breda. Ik ben gevraagd om inhoudelijk mee te denken met het ontwikkelen van dit project, om workshops te verzorgen in diverse klassen, om video-lessen te maken ter voorbereiding op het slotkoor en om de muzikale leiding op me te nemen bij het slotkoor.

Beeldmateriaal volgt...

Pop-up koor Station Breda (2015, 2016, 2019)

 

 

zangles breda koor breda muziekschool breda zangles breda koor breda muziekschool breda zangles breda koor breda muziekschool breda zangles breda koor breda muziekschool breda zangles breda