top of page

Originele muziekprojecten op maat (en advies)


Ben je op zoek naar iemand die mee kan denken over een muziekproject binnen je school, instelling of bedrijf? Of zoek je naar een origineel muziekconcept voor een festival of evenement? Ik help je graag bij het realiseren van je project.

Door mijn ruime ervaring met het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van muziektheatervoorstellingen, concerten, educatieve muziekconcepten en ludieke muzikale projecten, heb ik een breed muzikaal perspectief ontwikkeld. Ik smul van out-of-the-box denken en ik schuw beperkingen niet.
Het is mijn missie om mensen verder te laten kijken dan dat wat ze al kennen. Ik hoop mensen nieuwsgierig te maken naar zichzelf, naar muziek en naar elkaar. Ik maak daarbij, indien nodig, graag gebruik van mijn uitgebreide netwerk van professionals (musici, theatermakers, filmmakers, kunstenaars, vakdocenten, etc).

Wat kan ik voor je betekenen?

Algemeen:
 

Begeleiding en advies bij het opzetten en uitvoeren van (muziek)onderwijs projecten. Zo hielp ik in Breda het Onze Lieve Vrouwe Lyceum bij het ontwikkelen van het nieuwe vak Arts en adviseerde ik de St. Josephschool bij het organiseren van de zang tweedaagse "Joseph The Voice" voor ca. 500 basisschool kinderen.

Het ontwikkelen en uitvoeren van unieke muziek concepten, zoals "Het Melodie Mysterie". 130 kinderen zochten op Popfestival Breda Barst naar een verborgen melodie... Klik hier voor het eindresultaat op youtube.

Basisonderwijs:

Ontwikkelen en uitvoeren van kort lopende schoolkoor projecten in het basisonderwijs, zoals het jaarlijkse kerstkoor op de montessorischool in Breda, waarbij 70 leerlingen 2x een uur repeteren en daarna optreden voor de hele school.


Creatieve Groep 8 - Musical: scholen die creatieve ontwikkeling, zelfstandigheid en eigenheid van hun leerlingen belangrijk vinden help ik graag bij het schrijven en instuderen van een originele en heel persoonlijke eigen voorstelling. Geen "kant en klare" afscheidsmusical dus, alles wordt door de kinderen zelf bedacht. Kinderen (en evt. ook docenten en ouders) geven zelf aan wat ze belangrijk vinden, wat er in hen leeft en hoe ze daar mee omgaan.Dit verwerken we met elkaar tot een onvergetelijke show.

Volwassenen:

​Het verzorgen van creatieve muziekworkshops, vaak met einduitvoering. Zo heb ik 13 jaar lang vele workshops gegeven op Theaterlandgoed Charme. Bv. "Neanderthaler opera", "Indiana Jones The Musical", "Het Toiletconcert", "Chassidische musical", "Muziek met schoenen", "Concert bij volle maan", "Biecht duetten", etc.

Pop-up koor: op bijzondere en onverwachte locaties (zoals station Breda) daag ik graag voorbijgangers uit om in een uur tijd een mooi klassiek koorwerk in te studeren en aansluitend direct uit te voeren. Klik hier voor meer informatie en beeldmateriaal.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar info@musicaja.nl of bel me op 06-25541292 (niet altijd bereikbaar, maar als je de voicemail inspreekt bel ik terug)

Mijn opleiding:

VWO Diploma 1995
Docent Muziek Eerste Graad (Hogeschool Artez, conservatorium) Diploma 1999

Propedeuse Klassiek Piano (Hogeschool Artez, conservatorium) 1999
Master Muziek Educatief Ontwerpen (Messiaen Academie, conservatorium) Diploma 2000
Master Uitvoerend Theatermusicus (Koninklijk Conservatorium Den Haag) Diploma 2002
Klassiek Zang bij Marjan Kuiper 2002-2014, diploma n.v.t.
Jaarlijks diverse bijscholingen en/of masterclasses op het gebied van zang, zangmethodiek, zangtechniek, koordirectie, etc.

Mijn werkervaring (in het kort):

Eigenaar van de Musicaja Zangschool Breda sinds 2010
Zangtrainer bij Jeugdtheaterscholen (Hofplein, Rabarber, Jeugdtheaterhuis)
Docent zang bij div. muziekscholen
Dirigent bij diverse koren
Dirigent bij diverse kinderkoren
Workshopleider bij koren en bedrijven
Vakleerkracht muziek B.O.
Workshopleider volwassenen bij Theaterlandgoed Charme
Componist en tekstschrijver bij div. muziek- en theaterprojecten
Muziektheatermaker en artistiek leider bij Vuurwals Muziektheater
Zangeres
Actrice en zangeres bij div. professionele gezelschappen
Ontwikkelaar van div. unieke (educatieve) muziekprojecten in opdracht

Docent piano

 

 

 

 

bottom of page